MASSAGE


Fysiurgisk massage er en dybdegående massage, hvor jeg tager udgangspunkt i din krops anatomiske opbygning, hvilket gør behandlingen meget effektiv mod smerter og spændinger. Den koncentrerer sig om de dybe muskler og bindevævet i kroppen, og anbefales ofte som en behandlingsmulighed til muskelspændinger.

CUPPING


Cupping bruges som suplement til massagen.

Cupping kan få fat i flere lag i bindevævet og kan derfor hjælpe med en dybere behandling og udskillelse af affaldsstofferne. Dette gøres ved at skabe et vakuum på huden, som kan løfte huden fra musklerne og skille hudlagene fra hinanden, så affaldsstofferne får fri passage til at blive frigivet fra hudlagene. 

HEALINGSMASSAGE


Healingsmassage er en afslappende massage som forbinder kroppen med sjælen. Massagen handler om at skabe balance. Det er en omsogsfuld, respektfuld og nærværende behandling, hvor der bruges blide strøg. Behandlingen arbejder ud fra chakra'ernes healende energi.


JAPANSK LIFTING


Japansk Lifting er en ansigtsmassage som opstrammer huden på en meget rolig og behagelig måde. Der vil i massagen indgå ansigtszoneterapi, akupressur og lumfedrænage. Udover alt dette modtager du også en skøn algemaske og et pift af himalayasalt som indeholder masser af gode mineraler. Alt dette bidrager til en rolig og afslappende behandling.